Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Proyék Peraturan Yanji

Pedaran pondok:

L * H: 54 * 1,5 (m)

Aplikasi: Bentang, Kontrol Banjir, Irigasi

Lokasi: Jinlin, Cina


Detil

Tags






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali