Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Perlakuan Cai

Ngala cai laut

1

Proyék Pembuangan Osmosis Balik

ukuran proyék: 500 m3 / dx 2

Jinis proyék: desalinasi

lokasi: Mauritania 

Perusahaan Pengembangan Perumahan Indonésia Regatta Peralatan Desalinasi perairan laut

ukuran proyék: 800 ton / dinten

jenis proyék: desalination

lokasi: Indonésia

2
3

Alat-alat Desalinasi Laut Laut Biro Umum Indonésia

Ukuran proyék: 450 ton / dinten

Jinis proyék: desalinasi

lokasi: Indonésia

Alat-alat Desalinasi Laut Laut Biro Umum Indonésia

Ukuran proyék: 220 ton / dinten

Jinis proyék: desalinasi

lokasi: Indonésia 

4
5

Indonésia TIMOR Island Thermal Power Development Company Sealater Desalination Equipment

Ukuran proyék: 340 ton / dinten

Jinis proyék: desalinasi

lokasi: Indonésia

Téknik Cina rékayasa éléktronika Proyék Desalinasi Cai Laut

Ukuran proyék: 440 m saatos a / d

Jinis proyék: desalinasi

lokasi: Hebei 

6
7

Propinsi Zhejiang, Pembuangan cai laut

Ukuran proyék: 1000 m saatos a / d

Jinis proyék: desalinasi

lokasi: Zhejiang