Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Bendungan Ditingkatkeun Sederhana (SED)

  • Simplified Elevated Dam(SED)

    Bendungan Ditingkatkeun Sederhana (SED)

    Simplified Elevated Dam (SED) mangrupikeun bendungan jinis énggal anu ngagunakeun pompa hidrolik manual atanapi mesin solar pikeun ngendalikeun panel luhur sareng ka handap pikeun panahan cai sareng pamiceunan. Inovasi munggaran téknologi pompa tekanan tangan kapindahan ageung sareng teu kedah listrik. SED khusus dilarapkeun pikeun henteu aya daerah listrik sareng basisir laut. Ayeuna, éta parantos diwanohkeun sacara lega di Myanmar, Bangladés, Vietnam sareng nagara-nagara sanés.