Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Bendungan Karét

  • Rubber dam Introduction

    Bubuhan karét pamuka

    Perkenalan Bendungan Karét Bendungan karét mangrupikeun jinis struktur hidrolik anu anyar dibandingkeun sareng gerbang sluice waja, sareng didamel tina lawon berkekuatan luhur anu ditutupan ku karét, anu ngawangun kantong karét anu nancepkeun lantai dasar bendungan. Ngeusian cai atanapi hawa kana kantong bendungan, bendungan karét dianggo kanggo ingetan cai. Ngosongkeun cai atanapi hawa tina kantong bendungan, éta dipaké pikeun ngaleupaskeun banjir. Bendungan karét ngagaduhan seueur kaunggulan dibandingkeun sareng weirs konvensional, sapertos biaya murah, struktur hidrolik saderhana, konstrukio pondok ...