Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Bendungan Karét

Bendungan Karét

1

Bendungan Karét Diwangun ku BIC di Bangladés

Bendungan Karét Sonai (L = 45m, H = 4m)

Bendungan Karét Diwangun ku BIC di Bangladés

Bendungan Karét Bakkhali
(L = 84m, H = 3.5m, Cai Sisi Dua Sisi)

4
2

Bendungan Karét Diwangun ku BIC di Bangladés

Bendungan Karét Kaoraid (L = 25m, H = 3m)

Bendungan Karét Diwangun ku BIC di Bangladés

Bendungan Karét Sonai Nadi (L = 54m, H = 3.5m)

ffa
qqa

Bendungan Karét Diwangun ku BIC di Bangladés

BIC ngabantosan nyetél WMCA sareng nawiskeun program latihan pikeun insinyur eksekutif di Bangladesh

Bendungan Karét Diwangun ku BIC di Vietnam

BIC ngawangun bendungan karét munggaran di Vietnam di 1997 (L = 25m, H = 2m)

12
3

Bendungan Karét Diwangun ku BIC di Vietnam

Bendungan Karét Lain diwangun ku BIC di Vietnam

Bendungan Karét diwangun ku BIC di Thailand

Bendungan karét kalayan L = 60m, H = 2.3m di Thailand parantos diwangun deui ku BIC kumargi rusak, sateuacan éta didamel aslina ku perusahaan luar negeri.

3
2

Bendungan Karét diwangun ku BIC di Thailand

Bendungan karét ieu kalayan L = 93m, H = 4,15m di Thailand, diwangun aslina ku perusahaan luar negeri, diwangun deui ku BIC dina 9 Maret 2009 kumargi rusak saatos ngajalankeun ngan ukur opat taun.

Bendungan Karét diwangun ku BIC di KENYA

Bendungan karét anu munggaran di Afrika ku perusahaan asing anu kawéntar sacara internasional di 1997, éta kajantenan pecah di 2007 sareng teu tiasa dirobih. Éta dipasang deui sareng dikerjakeun ku Beijing IWHR Corporation dina 2 Pébruari 2010, éta parantos dioperasikeun ayeuna. Panjang Bendungan nyaéta 49.5m; jangkungna Bendungan nyaéta 2,25m.

12
5

Proyék bendungan karét dina dasar EPC di Myanmar

Bendungan Karét Wetkamu (panjangna 20m, jangkungna 2,3 m, ngeusian cai

Proyék bendungan karét dina dasar EPC di Myanmar

Bendungan Karét Nga Laik (panjangna 64 m, jangkungna 1,5m, kembung)

6
1

Proyék bendungan karét dina dasar EPC di Myanmar

Pangwangunan Bendungan Karét dina Situs