Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Produk

  • Tongren Hydropower Station Flood Control Function Renovation Project

    Proyék Pangaturan Fungsi Pangaturan Banjir Sumber Daya Tongren

    L * H: 90 * 5 (m)

    Aplikasi: Kontrol Banjir, pembangkit listrik PLTA

    Lokasi: Guizhou, Cina

  • Simplified Elevated Dam(SED)

    Bendungan Ditingkatkeun Sederhana (SED)

    Simplified Elevated Dam (SED) mangrupikeun bendungan jinis énggal anu ngagunakeun pompa hidrolik manual atanapi mesin solar pikeun ngendalikeun panel luhur sareng ka handap pikeun panahan cai sareng pamiceunan. Inovasi munggaran téknologi pompa tekanan tangan kapindahan ageung sareng teu kedah listrik. SED khusus dilarapkeun pikeun henteu aya daerah listrik sareng basisir laut. Ayeuna, éta parantos diwanohkeun sacara lega di Myanmar, Bangladés, Vietnam sareng nagara-nagara sanés.

  • Hydraulic Elevator Dam

    Bendungan Hidrolik Hidrolik

    Bendungan hidrolik hidrolik, ditalungtik sareng dikembangkeun ku BIC, mangrupikeun prestasi inovatif dina sains sareng téknologi konservasi cai. Éta mangrupikeun kombinasi anu dioptimalkeun tina hidrolik "mékanis tilu-hinge-point luffing mékanisme principe" sareng sluice tradisional. Silinder hidrolik ngadukung di tukangeun panel

    pikeun ngangkat gerbang pikeun ngahalangan cai atanapi lungsur gerbang dina kasus pembuangan banjir. Éta lumaku pikeun sagala rupa kaayaan hidrologis sareng géologis; éta seueur dianggo dina bentang walungan, neundeun cai irigasi, ékspansi kapasitas waduk sareng konservasi cai sanésna& PLTA, peradaban ékologis cai sareng proyek pangwangunan urbanisasi. Téknologi ieuparantos kéngingkeun séép patén-patén anu dikaluarkeun ku Kantor Harta Inteléktual Propinsi RRC, sareng parantos didaptarkeun di 2014 Katalog Promosi Utama sareng Pitunjuk pikeun Konservasi Cai Lanjut Praktis

  • Rubber dam Introduction

    Bubuhan karét pamuka

    Perkenalan Bendungan Karét Bendungan karét mangrupikeun jinis struktur hidrolik anu anyar dibandingkeun sareng gerbang sluice waja, sareng didamel tina lawon berkekuatan luhur anu ditutupan ku karét, anu ngawangun kantong karét anu nancepkeun lantai dasar bendungan. Ngeusian cai atanapi hawa kana kantong bendungan, bendungan karét dianggo kanggo ingetan cai. Ngosongkeun cai atanapi hawa tina kantong bendungan, éta dipaké pikeun ngaleupaskeun banjir. Bendungan karét ngagaduhan seueur kaunggulan dibandingkeun sareng weirs konvensional, sapertos biaya murah, struktur hidrolik saderhana, konstrukio pondok ...
  • Introduction of Containerized Water Treatment Plant

    Bubuka Tutuwuhan Pangobatan Cai Kontainerisasi

    Perkenalan Tutuwuhan Pangobatan Cai Kontainerisasi Tutuwuhan Panguburan Cai Kontainerisasi mangrupikeun produk kontainer standar anu dikembangkeun ku Beijing IWHR Corporation (BIC). éta dirarancang pikeun ngubaran sajumlah cai. Tutuwuhan Pangobatan Cai Kontainer dipisahkeun kana dua jinis séri anu béda: (1) Salah sahiji pangobatan cai limbah pikeun dianggo deui: (Tutuwuhan Pangobatan Limbah-Cai Kontainerisasi); (2) Anu sanésna nyaéta nyucikeun cai pikeun diinum; (Tutuwuhan Pemurnian Cai Wadah) ...
  • Water Treatment

    Perlakuan Cai

    Tujuan: Kanggo nyayogikeun solusi anu pangsaéna pikeun proyek pangobatan cai.

    Pikeun nyayogikeun peralatan pangobatan cai anu paling hemat.

    Pikeun ngaktipkeun jalma ngagaduhan cai anu bersih sareng seger.

    Nilai: Antusiasme reliabiliti pikeun Téhnologi anu berorientasi ku Jalma

    Fitur1. prosés / solusi anu dioptimalkeun

    2. kinerja Tinggi kalayan efektivitas ongkos pangsaéna

    3. efisiensi tinggi / konsumsi énergi low

    4. reliabilitas tinggi / siklus umur panjang

    5. Operasi saderhana sareng kirang pangropéa

    6. Leutik tapak suku / Réliabilitas

    7. Ngudag "seni manufaktur"