Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Warta Industri

  • Kumaha carana ngungkulan polarisasi konsentrasi mémbran osmosis tibalik

    Sistem osmosis tibalik mangrupikeun bagian anu teu diperyogikeun pikeun alat pangobatan cai murni murni sakedik sareng sedeng, tapi ogé aya bahaya anu disumputkeun dina sistem osmosis tibalik, nyaéta permukaan mémbran osmosis tibalik gampang ngabentuk polarisasi konsentrasi ku solut atanapi anu sanés ...
    Maca deui
  • Panon dina proyék pasokan cai pikeun kaamanan di daérah padesaan Cina

    Nembe pisan, cai janten topik penting pikeun masarakat, kumaha ngajaga kahirupan séhat, jauh tina panyakit, cai nginum mangrupikeun sadidinten, upami sering ngakibatkeun kontaminasi cai minum pikeun ngahasilkeun panyakit, maka urang moal ngajamin kasalametan masarakat cai nginum, utamina di rura ...
    Maca deui
  • Struktur pretreatment cai osmosis tibalik

    Kami nginum cai keran ngandung seueur mineral sareng baktéri, virus ngalangkungan suhu luhur tiasa nginum cai murni ayeuna mangrupikeun alat tapis pikeun "produksi" kaluar, teras alat naon? Ngadamel parangkat sistem osmosis tibalik cai murni Sistem osmosis tibalik utamina ngalangkungan t ...
    Maca deui