Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Warta Perusahaan

  • New type of Melting & Deicing Device(MDD)

    Jinis anyar Alat Lebur & Deicing (MDD)

    BIC parantos ngembangkeun jinis panyeleburan nano mikro anu anyar sareng alat deicing. Malah dina usum tiis anu parna, éta moal ngabentuk lapisan és, anu sacara efektif méréskeun masalah beku di payuneun sluice. Samentawis éta, alat ieu ogé tiasa dianggo ku HED BIC urang (Hy ...
    Maca deui
  • Winning new project, new highlight of design

    Unggul proyek énggal, sorotan desain anyar

    Anyar-anyar ieu, BIC kéngingkeun panawaran pikeun dua bendungan hidrolik hidrolik di Propinsi Jilin, Cina. Hiji HED panjangna 170m sareng jangkungna 2,5m; HED sanésna panjangna 186m sareng jangkungna 2,5m. Dua HEDs diwangun pikeun bentang kota kalayan desain lampu anu éndah. Sorotan desain anu sanés tina dua él hidrolik ieu ...
    Maca deui
  • Proyék Bendungan Anu Disederhanakeun di Lishu

    Dina Oktober 2020, perusahaan urang ngayakeun proyek rékayasa sustainable Simplified Elevated Dam (SED) proyek di bagian perkotaan Zhaosutai Sungai Tributary di Lishu County. Proyék ieu gaduh total lima SED, anu hiji panjangna 10m sareng jangkungna 1,5m, kalayan panel tunggal 3.33W * 1.5mH, ...
    Maca deui
  • Xi ngirimkeun pesen pikeun nandaan abad ka hiji kalahiran bapak pendiri Bangladeshi, ulang taun kamerdekaan anu ka-50

    Présidén Tiongkok Xi Jinping ngirim pesen pidéo kana acara anu diayakeun ku Bangladés pikeun miéling abad ka yuswa bapakna pendiri Syekh Mujibur Rahman, ogé dina perayaan ulang taun ka-50 kamerdékaan nagara éta dina 17 Maret 2021. Atas nami Chine ...
    Maca deui
  • Happy International Women’s Day!

    Selamat Hari Wanita Internasional!

    Selamat Hari Wanita Internasional!
    Maca deui
  • The Webinar on Hydraulic Elevator Dam(HED)& Simplified Elevated Dam(SED)

    Wébinar Bendungan Éléktrik Hidrolik (HED) & Bendungan Ditingkatkeun Sederhana (SED)

    Tanggal 7 Pébruari, seminar komunikasi téknis online anu penting hasil diayakeun antara perusahaan kami sareng Otoritas Pengembangan Serbaguna Barind, perkawis bendungan lift hidrolik sareng téknologi bendungan Luhur anu disederhanakeun. Pupuhu, diréktur éksékutip sareng langkung ti 50 insinyur ...
    Maca deui
  • A combination of the hydraulic elevator dam and music fountain

    Kombinasi bendungan lift hidrolik sareng cai mancur musik

    Anyar-anyar ieu, perusahaan urang parantos maju pisan dina pamekaran tambang musik hidrolik Bendungan lift hidrolik. Éta tiasa dipasang sareng awak gerbang. Cai mancur sareng lampu dikawasa ku sinyal musik. Éta sanés ngan ukur pésta audio-visual, tapi ogé hiburan anu kuat ....
    Maca deui
  • Inauguration ceremony of pilot HED project in Bangladesh

    Upacara pelantikan proyek pilot HED di Bangladesh

    Upacara pelantikan bendungan lift hidrolik Bhara Shanka diayakeun tanggal 11 Oktober 2020. Menteri Kamentrian Pertanian sareng Menteri Kementrian Bumi, Sekretaris Menteri Pertanian, Pupuhu Bangladés Pangembangan Tatanén Bangladesh ngahadiran upacara éta. Beijing IWHR Co ...
    Maca deui
  • June 2019 Employer visit Bhora HED Pilot Project site

    Juni 2019 Dunungan didatangan situs Bhora HED Pilot Project

    Saatos pamasangan hasil réngsé dina Juni, Dunungan parantos ngverifikasi kamajuan situs sareng nyatakeun sugema na dina ngajalankeun sidang (handapeun satengah Kapasitas Embung) bendungan HED. Proyék bakal diserahkeun saatos usum hujan saatos uji coba ngajalankeun HED (handapeun ReservoirCapacity lengkep).
    Maca deui
  • July 2019, BIC visit to Ministry of Agriculture and Irrigation of Myanmar

    Juli 2019, kunjungan BIC ka Menteri Pertanian sareng Irigasi Myanmar

    Dina awal Juli, Jénderal Chen mingpin hiji tim pangurus BIC pikeun nganjang ka wakil menteri sareng diréktur Myanmar'sMinistry of Agriculture and Irrigation. Dua pihak ngabahas pikeun nguatkeun gawé bareng dina bidang sumber cai. Insinyur kami ngenalkeun téknologi hidrolik anyar ...
    Maca deui