Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Struktur pretreatment cai osmosis tibalik

Kami nginum cai keran ngandung seueur mineral sareng baktéri, virus ngalangkungan suhu luhur tiasa nginum cai murni ayeuna mangrupikeun alat tapis pikeun "produksi" kaluar, teras alat naon?

Ngadamel parangkat sistem osmosis tibalik cai murni

Sistem osmosis tibalik utamina ngalangkungan saringan pilem multilayer bakal nyaring kokotor, naha bahan anu saé atanapi goréng, sadayana dikaluarkeun, ngan ukur nyéépkeun cai, alat ieu saé pisan, ku alat-alat tapis sareng pompa, komposisi mémbran, alat-alat ieu tiasa dikarang tina filter najis, kumaha tiasa dianggo cai keran bersih? Anu kahiji nyaéta ngaliwatan pompa tekanan tinggi, alat osmosis tibalik pikeun masihan dorongan anu kuat pikeun ngenalkeun cai sareng ngalangkungan lapisan saringan mémbran osmosis cai, sababaraha kokotor sareng kokotor tapisan, Nanging, kabukti simbol penting tina cai murni nyaéta konduktivitas, langkung luhur konduktivitas kasucian lemah cai. Janten kumaha ningkatkeun kasucian cai murni éta? Anjeunna ngagaduhan struktur naon?

Cai purity tinggi ngabalikkeun alat sareng struktur osmosis

Pompa cai atah

Kualitas cai ku alat nyedot pompa aslina sareng nyayogikeun kakuatan

Tangki cai aslina

Nghirupan bak cai atah asli tina pompa ngalangkungan bak panyangga asli anu kedah dilakukeun, pikeun nyegah pasokan henteu hurung

Saringan:

Ngaleupaskeun mikroorganisme pikeun ngaluarkeun kokotor dina cai pikeun ngaleungitkeun baktéri.

Saringan karbon diaktipkeun

Cai saring, atanapi pemutih klorin

Tempat anu kawates dina wadah, kumaha waé, alat-alat panguburan cai kontainer tapi sampurna diwangun, wadah ieu bakal ditempatkeun pikeun ngungkulan sumur aslina atanapi caket cai, anjeun tiasa ngahémat rohangan sareng ngahontal alat-alat anu teu dijaga moal lami-lami ditoleran , alat-alat panguburan cai anu dijaga sapinuhna, anu nempatkeun wadahna dina gampang diatur, tapi ogé éndah, anjeun tiasa peta rupa-rupa pola dina wadah, salian ti éta ogé mempermudah dikubur dina taneuh, duanana aman sareng perdamaian pipikiran.


Pos waktos: Mar-17-2020