Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Juni 2019 Dunungan didatangan situs Bhora HED Pilot Project

Saatos pamasangan berhasil réngsé dina Juni, Dunungan parantos ngverifikasi kamajuan situs sareng nyatakeun sugema na dina ngajalankeun sidang (handapeun satengah Kapasitas Embung) bendungan HED. Proyék bakal diserahkeun saatos usum hujan saatos uji coba ngajalankeun HED (handapeun pinuh ReservoirCapacity).

20190905094630_5352

20190905094650_2539

20190905094642_2227


Pos waktos: Mar-17-2020