Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Juli 2019, kunjungan BIC ka Menteri Pertanian sareng Irigasi Myanmar

Dina awal Juli, Jénderal Chen mingpin hiji tim panugas ti BIC pikeun nganjang ka wakil menteri sareng diréktur Myanmar'sMin tatanén sareng Irigasi. Dua pihak ngabahas pikeun nguatkeun gawé bareng dina bidang sumber cai. Insinyur kami ngenalkeun téknologi hidrolik anyar sareng produk sapertos HED, SED sareng CSGR, sareng ngondang pamimpin Kamentrian sareng insinyur pikeun nganjang ka situs proyek kami.

20190905093112_5039

20190905093131_6133

20190905093122_6602

20190905093058_2539

 


Pos waktos: Mar-17-2020