Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Panon dina proyék pasokan cai pikeun kaamanan di daérah padesaan Cina

Nembe pisan, cai janten topik penting pikeun masarakat, kumaha ngajaga kahirupan séhat, jauh tina panyakit, cai nginum mangrupikeun sadidinten, upami sering ngakibatkeun kontaminasi cai minum pikeun ngahasilkeun panyakit, maka urang moal ngajamin kasalametan masarakat cai minum, khususna di daérah padesaan, pasokan cai padesaan sareng kaamanan cai minum janten topik nasional anu dipikahariwang ku pamaréntah sareng masarakat, nembé ayeuna-ayeuna, Menteri Sumber Daya Air meryogikeun cai nginum anu saé sareng cai nginum anu aman di padesaan, kalebet cai minum padesaan kasalametan, cai domestik padesaan, cai industri, sareng sajumlah proyek kaamanan cai nginum padesaan, kalebet sarat peralatan pasokan cai. Épéktip tiasa ngirangan biaya pangwangunan sareng ningkatkeun panggunaan dana pikeun cai minum anu aman di padesaan anu pengkuh, katalitik, tanpa otorisasi ngalanggar peraturan nagara pikeun cai nginum anu aman di padesaan bakal ningkatkeun biaya atanapi harga bakal dihukum, salian ti éta, pikeun kasadaran kaamanan cai padesaan anu saé ogé ngagaduhan sababaraha bekel, sareng pikeun mastikeun kasalametan cai minum upami bit.
Pakarang cai padesaan - pakakas cai kontainer
"Kota-kota, kasalametan cai minum padesaan," Menteri Negara Sumberdaya Cai tanggung jawab pikeun nerapkeun proyék. Hiji padesaan Cina
Nginum kualitas cai di sababaraha daérah ayana henteu patuh serius, pikeun mastikeun yén masalah endemik lemah pasokan cai di padesaan aya 300 juta
Multiplayer nginum cai anu teu aman, ngancam kahirupan sareng kaséhatan masarakat padesaan. Nginum kualitas cai, utamina dina fluorida tinggi,
Tinggi arsén, payau, polusi sareng aspék résiko kaamanan anu sanés.
Fitur tutuwuhan pangobatan cai kontainer:
1, bubuka konsép "dikubur", kompak, tapak leutik.
2, relatif ka téknologi tradisional, biaya investasi sareng konstruksi sareng biaya operasional sareng perawatanana kirang.
3, pamilihan parameter desain konservatif, dipercaya, stabilitas jangka panjang pikeun mastikeun standar kualitas cai.
4, operasi gampang, tingkat luhur otomatis.
5, desain stasiun suplai cai nyampur sareng bentang sakurilingna.
Ieu nunjukkeun yén alat-alat pasokan cai kontainer dina sababaraha hal, ngarengsekeun masalah cai nginum désa, nyayogikeun kasalametan cai anu komprehensif, tapi ogé ngungkulan masalah luas lahan, ngantunkeun langkung seueur lahan pikeun patani, sareng kondusif pikeun pangembangan tatanén anu gancang, langkung seueur kondusif pikeun pasokan cai kota pagunungan padesaan, kabijakan kami pikeun cai aman désa pikeun nyayogikeun pangrojong sareng perlindungan anu kuat, kuring yakin yén masalah cai désa sareng kota tiasa direngsekeun sacara lengkep.


Pos waktos: Mar-17-2020