Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Warta

  • ANSYS software network training course

    Tangtu latihan jaringan jaringan ANSYS

    Dina raraga ningkatkeun teras-terasan suasana diajar katerampilan panilitian ilmiah sareng ngamajukeun diajar sareng komunikasi parangkat lunak profesional, IWHR nembé ngayakeun kursus Pelatihan Jaringan Aplikasi Parangkat Lunak 2021, anu utamina kalebet modul CFD sareng Mékanis ANSYS ...
    Maca deui
  • Konperénsi Pelatihan Penjualan Offline Di Bendungan Hidrolik Ditingkatkeun

    Tanggal 17 Agustus, diréktur departemen operasi ngalaksanakeun pelatihan penjualan kanggo Bendungan Hidrolik Bertingkat. Dina rapat pelatihan, produk kongénsik Bendungan Hidrolik Bertingkat diwanohkeun heula sareng kadua, ciri téknis sareng prospek aplikasi hidrolik Elevat ...
    Maca deui
  • P&P Toilet Bersih Sirkulasi Diri

    Mandi cai nyalurkeun siram jamban anu bersih tiasa nerapkeun in-situ anu henteu bahaya sareng standarisasi pembuangan kotoran sareng kotoran anu dibersihkeun ku truk limbah kotoran sareng ngadaur mulangkeunana pikeun siram wc. Ku alatan éta, volume sél toilét mobile diangkut ka pabrik perawatan kandang ...
    Maca deui
  • New type of Melting & Deicing Device(MDD)

    Jinis anyar Alat Lebur & Deicing (MDD)

    BIC parantos ngembangkeun jinis panyeleburan nano mikro anu anyar sareng alat deicing. Malah dina usum tiis anu parna, éta moal ngawangun lapisan és, anu sacara efektif méréskeun masalah beku di payuneun sluice. Samentawis éta, alat ieu ogé tiasa dianggo ku HED BIC urang (Hy ...
    Maca deui
  • Winning new project, new highlight of design

    Unggul proyek énggal, sorotan desain anyar

    Anyar-anyar ieu, BIC kéngingkeun panawaran pikeun dua bendungan hidrolik hidrolik di Propinsi Jilin, Cina. Hiji HED panjangna 170m sareng jangkungna 2,5m; HED anu sanésna panjangna 186m sareng jangkungna 2,5m. Dua HEDs diwangun pikeun bentang kota kalayan desain lampu anu éndah. Sorotan desain anu sanés tina dua él hidrolik ieu ...
    Maca deui
  • Proyék Bendungan Anu Disederhanakeun di Lishu

    Dina Oktober 2020, perusahaan urang ngayakeun proyek rékayasa sustainable Simplified Elevated Dam (SED) proyek di bagian perkotaan Zhaosutai Sungai Tributary di Lishu County. Proyék ieu gaduh total lima SED, anu hiji panjangna 10m sareng jangkungna 1,5m, kalayan panel tunggal 3.33W * 1.5mH, ...
    Maca deui
  • Xi ngirimkeun pesen pikeun nandaan abad ka hiji kalahiran bapak pendiri Bangladeshi, ulang taun kamerdekaan anu ka-50

    Présidén Tiongkok Xi Jinping ngirim pesen pidéo kana acara anu diayakeun ku Bangladés pikeun miéling abad ka yuswa bapakna pendiri Syekh Mujibur Rahman, ogé dina perayaan ulang taun ka-50 kamerdékaan nagara éta dina 17 Maret 2021. Atas nami Chine ...
    Maca deui
  • Happy International Women’s Day!

    Selamat Hari Wanita Internasional!

    Selamat Hari Wanita Internasional!
    Maca deui
  • The Webinar on Hydraulic Elevator Dam(HED)& Simplified Elevated Dam(SED)

    Wébinar Bendungan Éléktrik Hidrolik (HED) & Bendungan Ditingkatkeun Sederhana (SED)

    Tanggal 7 Pébruari, seminar komunikasi téknis online anu penting hasil diayakeun antara perusahaan kami sareng Otoritas Pengembangan Serbaguna Barind, perkawis bendungan lift hidrolik sareng téknologi bendungan Luhur anu disederhanakeun. Pupuhu, diréktur éksékutip sareng langkung ti 50 insinyur ...
    Maca deui
  • A combination of the hydraulic elevator dam and music fountain

    Kombinasi bendungan lift hidrolik sareng cai mancur musik

    Anyar-anyar ieu, perusahaan urang parantos maju pisan dina ngembangkeun cai mancur musik hidung lift hidrolik anu cocog. Éta tiasa dipasang sareng awak gerbang. Cai mancur sareng lampu dikawasa ku sinyal musik. Éta sanés ngan ukur pésta audio-visual, tapi ogé hiburan anu kuat ....
    Maca deui
  • Inauguration ceremony of pilot HED project in Bangladesh

    Upacara pelantikan proyek pilot HED di Bangladesh

    Upacara peresmian bendungan lift hidrolik Bhara Shanka diayakeun tanggal 11 Oktober 2020. Menteri Kamentrian Pertanian sareng Menteri Kementrian Bumi, Sekretaris Menteri Pertanian, Ketua Bangsa Pengembangan Tatanén Bangladés ngahadiran upacara éta. Beijing IWHR Co ...
    Maca deui
  • Kumaha carana ngungkulan polarisasi konsentrasi mémbran osmosis tibalik

    Sistem osmosis tibalik mangrupikeun bagian anu teu diperyogikeun pikeun alat-alat pangobatan cai otomatis murni sakedik sareng sedeng, tapi ogé aya bahaya anu disumputkeun dina sistem osmosis tibalik, nyaéta permukaan mémbran osmosis tibalik gampang ngabentuk polarisasi konsentrasi ku solut atanapi anu sanés ...
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2