Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Warta

  • Promosi Marketing Iran sareng Rapat Partukaran Parahiangan

    Dina soré tanggal 29 Séptémber, rapat pamasaran online sareng pertukaran bursa kerjasama parantos hasil diayakeun sareng Iran MGCE Company. Ieu mangrupikeun paguneman online resmi anu munggaran sareng Mahab Ghodss Consulting Engineering Company, urang sadayana parantos lami ngantosan. Ieu peserta ...
    Maca deui
  • Exposisi Téknologi Internasional Konservasi Cai Xinjiang munggaran dibuka pisan

    Ti 9 Séptémber 10, 2021, anu munggaran "Xinjiang International Water Conservancy Technology Expo" dibuka pisan di Pusat Pameran sareng Pameran Internasional Xinjiang. Pameran ieu, dipandu ku Dinas Sumber Daya Cai Xinjiang Uygur Otonom Reg ...
    Maca deui
  • BIC won the bid for Bangladesh BWDB rubber dam construction and installation project

    BIC meunang tawaran pikeun proyek pambangunan bendungan karét BWDB Bangladés

    Anyar-anyar ieu, kami nampi bewara tender ngeunaan proyek pambangunan karét sareng instalasi karét Bangladés. Proyék ieu jauh mangrupikeun proyék bendungan karét pang ageung di Bangladés. Pagawean na diwangun ku Pangwangunan Bendungan Karét panjang 353m ngalangkungan Walungan Mahananda di Sadar Upzila of Chapainawabganj D ...
    Maca deui
  • IWHR 14TH FIVE-YEAR ‘FIVE TALENTS’ PROGRAM

    IWHR PROGRAM 'LIMA TALENTA' ka-lima taun

    Anyar-anyar ieu, IWHR ngayakeun rapat marios ahli pikeun rencana Lima Lima Taun 'Lima Bakat'. Panitia evaluasi diwangun ku langkung ti 40 anggota, kalebet pamimpin IWHR, akademisi, kapala departemén (pusat), pamimpin perusahaan teknologi tinggi cabangna sareng departemén fungsional, sareng r ...
    Maca deui
  • ANSYS software network training course

    Kursus latihan jaringan parangkat lunak ANSYS

    Dina raraga ningkatkeun teras-terasan suasana diajar katerampilan panilitian ilmiah sareng ngamajukeun diajar sareng komunikasi parangkat lunak profesional, IWHR nembé ngayakeun kursus Pelatihan Jaringan Aplikasi Parangkat Lunak 2021, anu utamina kalebet modul CFD sareng Mékanis ANSYS ...
    Maca deui
  • Konperénsi Pelatihan Penjualan Offline Di Bendungan Hidrolik Ditingkatkeun

    Tanggal 17 Agustus, diréktur departemen operasi ngalaksanakeun pelatihan penjualan kanggo Bendungan Hidrolik Bertingkat. Dina rapat pelatihan, produk kongénsik Bendungan Hidrolik Bertingkat diwanohkeun heula sareng kadua, ciri téknis sareng prospek aplikasi hidrolik Elevat ...
    Maca deui
  • P&P Toilet Bersih Sirkulasi Diri

    Mandi cai nyalurkeun siram jamban anu bersih tiasa nerapkeun in-situ anu henteu bahaya sareng standarisasi pembuangan kotoran sareng kotoran anu dibersihkeun ku truk limbah kotoran sareng ngadaur mulangkeunana pikeun siram wc. Ku alatan éta, volume kaluaran jamban mobile diangkut ka pabrik perawatan kandang ...
    Maca deui
  • New type of Melting & Deicing Device(MDD)

    Jinis anyar Alat Lebur & Deicing (MDD)

    BIC parantos ngembangkeun jinis panyeleburan nano mikro anu anyar sareng alat deicing. Malah dina usum tiis anu parna, éta moal ngawangun lapisan és, anu sacara efektif méréskeun masalah beku di payuneun sluice. Samentawis éta, alat ieu ogé tiasa dianggo ku HED BIC urang (Hy ...
    Maca deui
  • Winning new project, new highlight of design

    Unggul proyek énggal, sorotan desain anyar

    Anyar-anyar ieu, BIC kéngingkeun panawaran pikeun dua bendungan hidrolik hidrolik di Propinsi Jilin, Cina. Hiji HED panjangna 170m sareng 2.5m jangkung; HED anu sanésna panjangna 186m sareng jangkungna 2,5m. Dua HEDs diwangun pikeun bentang kota kalayan desain lampu anu éndah. Sorotan desain anu sanés tina dua él hidrolik ieu ...
    Maca deui
  • Proyék Bendungan Anu Disederhanakeun di Lishu

    Dina Oktober 2020, perusahaan urang ngayakeun proyek rékayasa sustainable Simplified Elevated Dam (SED) proyek di bagian perkotaan Zhaosutai Sungai Tributary di Lishu County. Proyék ieu gaduh total lima SED, anu hiji panjangna 10m sareng jangkungna 1,5m, kalayan panel tunggal 3.33W * 1.5mH, ...
    Maca deui
  • Xi ngirimkeun pesen pikeun nandaan abad ka hiji kalahiran bapak pendiri Bangladeshi, ulang taun kamerdekaan anu ka-50

    Présidén Tiongkok Xi Jinping ngirim pesen pidéo kana acara anu diayakeun ku Bangladés pikeun miéling abad ka yuswa bapakna pendiri Syekh Mujibur Rahman, ogé dina perayaan ulang taun ka-50 kamerdékaan nagara éta dina 17 Maret 2021. Atas nami Chine ...
    Maca deui
  • Happy International Women’s Day!

    Selamat Hari Wanita Internasional!

    Selamat Hari Wanita Internasional!
    Maca deui
12 Teras> >> Halaman 1/2