Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Proyék Bendungan Lift Hidrolik Mazeli

Pedaran pondok:

L * H: 261 * 2 (m)

Aplikasi: Irigasi, Kontrol Banjir

Lokasi: Mazeli, Myanmar


Detil

Tags








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali