Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Proyék HED Stasion Hidrolik Lanxi (Rekonstruksi Bendungan Karét)

Pedaran pondok:

L * H: 92.3 * 3.6 (m)

Aplikasi: Kontrol Banjir, pembangkit listrik PLTA

Lokasi: Heilongjiang, Cina


Detil

Tags







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali