Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Proyék Bendungan Hidrolik Kin Tat Hidrolik

Pedaran pondok:

L * H: 183 * 1,5 (m)

Aplikasi: Saté PLTA leutik, Kontrol Banjir, Irigasi

Lokasi: Kin Tat, Myanmar


Detil

Tags






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali