Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Bendungan Hidrolik Hidrolik

  • Hydraulic Elevator Dam

    Bendungan Hidrolik Hidrolik

    Bendungan hidrolik hidrolik, ditalungtik sareng dikembangkeun ku BIC, mangrupikeun prestasi inovatif dina sains sareng téknologi konservasi cai. Éta mangrupikeun kombinasi anu dioptimalkeun tina hidrolik "mékanis tilu-hinge-point luffing mékanisme principe" sareng sluice tradisional. Silinder hidrolik ngadukung di tukangeun panel

    pikeun ngangkat gerbang pikeun ngahalangan cai atanapi lungsur gerbang dina kasus pembuangan banjir. Éta lumaku pikeun sagala rupa kaayaan hidrologis sareng géologis; éta seueur dianggo dina bentang walungan, neundeun cai irigasi, ékspansi kapasitas waduk sareng konservasi cai sanésna& PLTA, peradaban ékologis cai sareng proyek pangwangunan urbanisasi. Téknologi ieuparantos kéngingkeun séép patén-patén anu dikaluarkeun ku Kantor Harta Inteléktual Propinsi RRC, sareng parantos didaptarkeun di 2014 Katalog Promosi Utama sareng Pitunjuk pikeun Konservasi Cai Lanjut Praktis