Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Proyék Pilot Lift Hidrolik Harbang Chhara

Pedaran pondok:

L * H: 28.4 * 4 (m)

Aplikasi: Irigasi, Kontrol Banjir

Lokasi: Harbang, Bangladés


Detil

Tags








  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali