Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Proyék Manajemén Ékologi Fusong sareng Pamulihan

Pedaran pondok:

L * H: 142 * 2 (m) 173 * 2 (m)

Aplikasi: Bentang, Kontrol Banjir

Lokasi: Jilin, Cina


Detil

Tags







  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali