Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Proyék Angkat Cai Fangcheng

Pedaran pondok:

L * H: 42 * 3 (m)

Aplikasi: Pengalihan Cai, Kontrol Banjir

Lokasi: Henan, Cina


Detil

Tags






  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali