Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Dunhua Hidrolik Landscape Barrage No. 1

Pedaran pondok:

L * H: 188 * 2 (m)

Aplikasi: Bentang, Kontrol Banjir, És Panyimpenan kanggo ski

Lokasi: Jilin, Cina


Detil

Tags





  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali