Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Tutuwuhan Pangobatan Cai Wadah

  • Introduction of Containerized Water Treatment Plant

    Bubuka Tutuwuhan Pangobatan Cai Kontainerisasi

    Perkenalan Tutuwuhan Pangobatan Cai Kontainerisasi Tutuwuhan Panguburan Cai Kontainerisasi mangrupikeun produk kontainer standar anu dikembangkeun ku Beijing IWHR Corporation (BIC). éta dirarancang pikeun ngubaran sajumlah cai. Tutuwuhan Pangobatan Cai Kontainer dipisahkeun kana dua jinis séri anu béda: (1) Salah sahiji pangobatan cai limbah pikeun dianggo deui: (Tutuwuhan Pangobatan Limbah-Cai Kontainerisasi); (2) Anu sanésna nyaéta nyucikeun cai pikeun diinum; (Tutuwuhan Pemurnian Cai Wadah) ...