Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Proyék Pilot Gerbang Bhara Shanka Flap

Pedaran pondok:

L * H: 42 * 4 (m)

Aplikasi: Irigasi, Kontrol Banjir, pasang-pasang

Lokasi: Bhara, Bangladés


Detil

Tags









  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali