Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Tentang Kami

Lingkup bisnis utamina kalebet:

BICutamina damel dina panilitian dina bidang téknis anu aya hubunganana sapertos sumber daya cai luar negeri sareng nasional sareng PLTA, komunikasi, tanaga, karéta, rékayasa kota, konstruksi sareng sajabana; Panilitian rékayasa sareng desain, konstruksi, pengawasan, konsultasi sareng évaluasi, monitoring sareng pamariksaan, EPC; panilitian sareng pamekaran, pembuatan sareng penjualan bahan rékayasa énggal, alat-alat monitoring sareng sistem basis informasi, alat-alat panguburan cai, sareng alat-alat mékanis-mékanis; dioperasikeun nyalira sareng janten agén impor sareng bisnis ékspor tina sagala jinis komoditi sareng téknologi.

yytt
Konservasi Cai

Nyayogikeun desain konsultan, set lengkep, kontrak proyék pamasangan alat sareng jasa purna jual proyék rékayasa konservasi cai alit sareng sedeng; Desain, pabrik sareng masang bendungan karét, bendungan hidrolik;

Perlakuan Cai

BIC mangrupikeun panyadia alat-alat pangobatan cai sareng konstruksi di Cina sareng ngagaduhan tim propésional desainer, insinyur sareng staf manajemén. Kami ogé nyayogikeun konsultasi téknis sareng damel ngeunaan proyek Téknik, Pengadaan sareng Konstruksi (EPC) di daérah-daérah sapertos kieu: pangobatan effluent kota (ETP), pangobatan limbah industri (limbah tannery, percetakan sareng limbah cai, pabrik pabrik cai limbah, sareng cai limbah pepelakan kimia) , proyék suplai cai sareng perawatan jinis cai khusus (cai arsén, cai fluorin, cai mangan-forum sareng cai payau). Saatos sababaraha taun panilitian, BIC parantos ngembangkeun séri produk perawatan cai anu aya hubunganana sareng: Ultra Filtration (UF ), Reverse Osmosis (RO), Membrane Bioreactor (MBR), Desalination Cai Laut, Ngaleupaskeun Minyak sareng Tutuwuhan Pangobatan Cai Kontainerisasi, sareng Pompa Kendaraan Drainase Darurat Darurat Produk ieu répolusionér sareng tiasa dipikagaduh kalayan biaya anu lumayan.

Impor & Ékspor Dagang

Nanganan impor sareng ékspor sababaraha jinis komoditas anu saluyu sareng kawijakan kaayaan boh sacara mandiri atanapi salaku agén;