Kami nyayogikeun solusi anu efektif dina séktor cai

Tentang Kami

Janten ahli cai internasional

BIC utamina damel dina panilitian dina bidang téknis anu aya hubunganana sapertos sumber daya cai luar negeri sareng nasional sareng PLTA, komunikasi, énergi, karéta api, rékayasa kota, konstruksi sareng sajabana;

Panilitian rékayasa sareng desain, konstruksi, pengawasan, konsultasi sareng évaluasi, monitoring sareng pamariksaan, EPC; panilitian sareng pamekaran, pembuatan sareng penjualan bahan rékayasa énggal, alat-alat monitoring sareng sistem basis informasi, alat-alat panguburan cai, sareng alat-alat mékanis-mékanis; dioperasikeun nyalira sareng janten agén impor sareng bisnis ékspor tina sagala jinis komoditi sareng téknologi.

Upami anjeun peryogi solusi industri, Kami sayogi pikeun anjeun.

Kami nyayogikeun solusi inovatif pikeun kamajuan anu berkelanjutan. Tim profesional kami damel pikeun ningkatkeun produktivitas sareng efektivitas biaya dina pasaran

Taros Kami
partner_01
partner_05
partner_03
partner_04
partner_02